Ma Numesc Zuleyha Ep 106

Ma Numesc Zuleyha

Ma Numesc Zuleyha Ep 106

Urmareste aici ultimul episod "video" din serialul tucesc Ma Numesc Zuleyha online subtitrat in limba romana gratuit.

Rezumat Ma Numesc Zuleyha

Istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor ’79, È™i continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana, locuri ce poartă amprenta unor poveÈ™ti legendare, despre curaj È™i iubire, dar È™i despre răutate, ambiÈ›ie È™i tiranie. “Mă numesc Züleyha” îi aduce în prim – plan pe Yilmaz Akkaya È™i Züleyha, doi tineri care se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc, dincolo de prejudecățile vremii È™i, mai presus de orice, sunt dispuÈ™i să facă totul pentru dragostea lor.

Yilmaz Akkaya (interpretat de UÄŸur GüneÈ™) este un bărbat puternic, tenace, care nu se teme de moarte, È™i este dispus să facă orice, chiar să ucidă, pentru femeia pe care o iubeÈ™te cu disperare. Züleyha (interpretată de Hilal Altınbilek), partenera de viață a lui Yilmaz, este o tânără frumoasă È™i puternică, care a renunÈ›at la ea însăși, la visele ei, pentru a-È™i salva bărbatul iubit. Cei doi îndrăgostiÈ›i își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge aÈ™a cum își doresc. SituaÈ›ia se complică iar cei doi îndrăgostiÈ›i, ca să rămână împreună, recurg la un “È™iretlic”, care va avea serioase repercusiuni. GreÈ™eala tinerilor le va răscoli acestora viaÈ›a È™i va distruge orice È™ansă de salvare, lăsându-i într-un tumult de emoÈ›ii È™i probleme.

Yilmaz ajunge să comită o crimă pentru a-și proteja iubita, pe Züleyha, de cruzimea propriei familii. La rândul ei, frumoasa fată preferă să moară decât să renunțe la iubitul ei, devenit asasin de dragul iubirii lor. Pentru a-și salva dragostea, Yilmaz și Züleyha pornesc într-o călătorie primejdioasă. Întreaga poveste capătă dimensiuni nebănuite, atunci când Hunkar Yaman, interpretată de Vahide Perçin, vrea să păstreze, cu orice preț, averea familiei deținută de secole. Fiul ei, Demir Yaman, interpretat de Murat Ünalmıș, un moșier chipeș, se îndrăgostește obsesiv de Züleyha, iar lucrurile se complică teribil. Lupta pentru iubire, avere și putere capătă dimensiuni inimaginabile.

FSOnline Back FSOnline Front
Aboneaza-te acum si vei primi ultimele filme si seriale gratuit.
[blogger]

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.